Csak a Fideszt ne!

Csak a Fideszt ne!

Amikor a (kis)fideszes bicska beletörik abba, hogy Simicska....

2018. március 24. - pellaxfides

A Facebook - adatvédelmi botrányok ide vagy oda - sok csodát tartogat ám, és nap mint nap bizonyítja azt a tételt, amit már a régi rómaiak is tudtak (a görögökről nem is beszélve), hogy nagy az isten állatkertje. Ennek az egyik szép példánya Sz. István győri illetőségű lakos, hithű Fidesz-szavazó (aki nagycsaládos ember létére legjobb barátjával, Bayer Zsolttal mosolyog a Facebook oldalán a gyerekek helyet, de hát ugye ízlésekről meg ízlésficamokról nem vitatkozunk....), nos ez a derék, amúgy gonosz multinál a kenyerét kereső jómunkásember úgy gondolta, beállhat azok népes táborába, akik a Facebook adta széles nyilvánosságot kihasználva félműveltséggel és negyed tudással felvértezve megmondja a tutit, sőt az "igazságot" a korrupcióról. Hogy a magyaremberek is megéccsék....

Ha még csak a korrupcióról ment volna az észosztás...de nem bírta ki. Az elmaradhatatlan migráncsozás mellett szóba került a Jobbik, és ha a Jobbik, akkor ugye Simicska megkerülhetetlen tényező. De nem is szaporítom tovább a szót, innentől kezdve halljuk magát a Mestert:

 

A fickó minden szava arany, de a kedvencem, amikor megszólal a fejében a kognitív disszonancia nevű csúnya, a fideszeseket különösen fenyegető betegség, és emiatt ilyet talál mondani:

"....és..és ezután tört el a dolog"

Igen, ezzel intézi el az átlag, egységsugarú fideszes a tényt, hogy két és fél évtizden keresztül Simicska volt a párt éltető gazdasági köldökzsinórja a világ felé.

Én most csak egy kávét kérek, és azt kérdezem: az ilyen eltört dolgokat biztós Kósának  és csengeri asszonyoknak kell pótolnia?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakafidesztne.blog.hu/api/trackback/id/tr613776638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eva1214ful 2018.03.25. 16:25:20

Csonthülye lényekkel nem szabad vitába szállni !
süti beállítások módosítása