Csak a Fideszt ne!

Csak a Fideszt ne!

NEReménykedjetek!

2018. április 09. - pellaxfides

jin-jang.jpg

 

Jó egészséget és 100 % NERt kívánok azoknak a honfitársaimnak, akiknek köszönhetően jóideig narancsködbe burkolózik az ország. Jó egészséget azért, hogy sokáig élvezhessék munkájuk gyümölcsét.

Mert NEReménykedjenek, megkapják. Ahogy a klasszikus bon mot fogalmaz: nekik az lesz a jutalom, ami másnak a büntetés. Száz százalékosan. Csak azt kapják, amit kértek. Hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindennel meg vannak elégedve. Az a több, mint harminc százaléknyi választó biztosan, aki nem vette a fáradtságot, hogy megmozduljon és ikszeljen.

 

NEReménykedjetek, hogy itt egyhamar változás lesz: minden menni fog a maga jól kitaposott útján. Még több kósányi pénz fog ismeretlen zsebekbe távozni, anyukának ismét leesik párszáz millió. Zavartalan épülnek-szépülnek a stadionok, hisz Azerbajdzsán, Luxemburg és Kazahsztán még nem volt elég. Kórházak már kevésbé, hisz mint tudjuk, a magyar egészségügy világszínvonalú. A vadászat nemzeti sport lesz, csak mostantól szalonkák helyett menekülő sorosisták lesznek a célpont.

 

És örülhet majd mindenki. Mert NEReménykedjünk, lesz változás. Felgyorsul az erjedés, a rothadás. Évekre, de lehet, hogy végleg a Majdleszvalami és a Majdleszvalahogy országává lettünk. A változást akarókat kataton, bénult közöny hatja át - lesz ebből az állapotból még valaha ébredés?

 

Ha lesz is, azt sajnos sokan nem tudják, nem akarják megvárni. Ők most valami olyasmit érezhetnek, ami már a régi rómaiaknak is eszébe juthatott, de Voltaire  nyomán a liberális gondolkodás hazai ikonja mondott ki: "műveljük kertjeinket". Mindenkinek marad a saját kis világa, ahol ő a felelős a létezés és a boldogság mégoly kevés tiszta pillanatának felfedezéséért és megéléséért.

 

Ami ezen kívül van, az normális európai értékrendű ember számára már nem cél és nem út: ahol kétharmadnyi arrogancia tort ülhet a saját farkába harapó, kígyózó ellenzék felett, ott nem lehet mást mondani, bármennyire is szeretnék:

 

NEReménykedjetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakafidesztne.blog.hu/api/trackback/id/tr5013819960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

==T== 2018.04.09. 11:58:00

Ezt a választást amúgy a baloldali ellenzék és a baloldalhoz kapcsolható civil szervezetek nyerték meg a fidesznek - no meg persze a lenyúlt, és pártcélokra használt államapparátus. Meg persze Brüsszel. Az inkomptenciájukkal, agresszív diktátumaikal.

Egy kis magyarázat az elsőhöz.

A magyar társadalom hozzáállása a migrációhoz adott. Még a baloldali ellenzék szavazóinak jelentős része is kvóta és befogadás ellenes.

Ehhez képest a baloldali ellenzék 3 éve fullban tolta a kretént, és nem volt képes semmilyen önkritikára/önkorrekcióra a témában.

A Fidesz ebből a szempontból is jóval okosabb, mert amikor látta a társadalmi ellenállást, azonnal visszatáncolt netadó/vasárnapi nyitvatartás és olimpia ügyében is.

A baloldali ellenzék azonban nem ezt tette, még a választások előtt is kétértelműen fogalmazott a témában.

Ez az egy téma pedig olyan erős volt, hogy ezzel a Fidesz feledtetni tudta az összes lopását - beleértve a fiatalok jövőjének ellopását is.

Budapest vs vidék.

A rendszerváltás óta -- főleg a baloldali kormányok - gazdasági indokokkal folyamatosan leépítették a vidék infrastruktúráját. Oktatás, közbiztonság, egészségügy stb.

Emiatt a fiatalok többsége nagyvárosba, fővárosba ill. újabban külföldre vándorolt.

Maradtak a nyugdíjasok és az egyre növekvő létszámú cigányok.

Ők pedig a fidesz fő szavazóbázisai, mert már 2002-ben egyértelművé vált, hogy könnyen megvásárolhatóak és manipulálhatóak.

A vidék-főváros ellentét azért is lehet erős, mert a vidékiek nem felejtették el mit tett a vidékkel a Gyurcsány kormány.

Éhesló 2018.04.09. 14:57:38

Sivalkodjatok!
Ajvékoljatok!
Zene füleimnek!

paráznabillegető 2018.04.09. 18:32:40

gágágá!!!
gágágágágá!!!
hm... nem is olyan hülye ez a balliba nyelv...
trollkodásra tökéletes.

mh1973 2018.04.09. 19:12:57

Ez így lesz, az unió seggutolsó országa leszünk gdp növekedés terén, a régióban már így is beelőztek a románok, aztán hogy ne legyen az országon ez a negatív jelző inkább kilépnek az unióból.

Aquincum 2018.04.09. 19:24:24

@Éhesló: “Sivalkodjatok!
Ajvékoljatok!
Zene füleimnek”
Ez az ajvékolásra való biztatás egyértelmű utalás bizonyos faji hovatartozásra. Elmondanám magának, hogy a nem Fideszre szavazók közül a túlnyomó többség nem abból a rasszból származik, amelyikre céloz. Még csak nem is Soros György fizetett hazaárulói. Csak esetleg unják ezt a szemét, hazug, korrupt és tolvaj féldiktatúrát, ami ma Magyarország.

Éhesló 2018.04.09. 19:38:28

@Aquincum: nem céloztam, hanem találtam, amint a válaszod is mutatja.
Örülök, hogy árted a zsidó szlenget, színesítik a magyar nyelvet (is).
Szerintem az ajvékolók nem képeznek önálló rasszt, mert bár az általad is érintettnek véltek érzékenyek a tiszta származási vérvonaluk fenntartására, ezt nyilván is tartják (ráadásul ezt a magukfajták sosem rótták fel nekik és ma sem merik megpendíteni sehol soha) de ennek ellenére az évszázadok során jelentős genetikai károsodásokat szenvedtek el részben a beltenyészet okán, részben az óhatatlan keveredésükkel azon népekkel, melyeken élősködtek.
Ez van.
A korpákok, meg a disznók esete a jó példa erre a magyar nép határtalan bölcsességének kincsestárából.
Hogy önként áruljátok-é a magyarokat és az országukat ingyért, vagy kaptok érte júdáspénzt, szovjettől, töröktől, habsburgtól, brüsszelita komisszártól, sorostól nem érdekel, csupán maga a nyomorult szokásotok szúr szemet, ami konzekvensen jelenik meg a történelmi évszázadok során.

Mint az jól látható volt a gyűlölködésetekkel kisebbségben maradtatok ismét.
Az is jól látható, hogy képtelenek vagytok a bukásaitokból tanulni bármit is, 2006 ősze óta az országos választások során át.
De ez legyen a ti bajotok.
Ma ismét az öröm napja van számunkra, ti ajvákoltok, sivalkodtok, mi meg nevetünk.
Megint.
Csak így tovább!

Doryyka 2018.04.09. 19:45:30

Gágogjatok csak fidióták. Nem azok a migránsok, akik gyalog menekülnek utolsó vasukon a háborúból, hanem azok, akik leléptek a lopás és a narancsuralom elöl a (hanyatló, hahaha) nyugatra. Igen, én is. Nem félek az utcán éjjel, Pesten igen. Jó szórakozást a focimecsekhez a stadionotokban, meg a cirkuszhoz a parlamentetekben meg a közmédiátokban.

efi 2018.04.09. 20:12:41

@Éhesló:
Hülye vagy édes fiam és az is maradsz. Most pedig menj imádni a vezéred, gondolom kint a falon a képe.

VáradiJános 2018.04.09. 20:24:08

@Aquincum: azért az együttben sok fitymát nem talál

VáradiJános 2018.04.09. 20:26:17

@Doryyka: akkor akár kussolhatnál a nyelvünkön ..... vagy még nem megy az új nyelv, nincs idő gyakorolni mosogatás közben?

szepipiktor 2018.04.09. 20:28:00

Pár örömködőnek javaslom a történelemkönyvek fellapozását. Leninig...
Hogy amikor a puttyal megszerezték a bolsevikok a hatalmat, azt az átlagemberek, parasztoknak köszönhették.
Majd amikor megszilárdultak, azonnal ezt a halmazt végezték ki ezerszámra.
Szóval most, hogy már nincs ellensége a gazdátoknak, új után fog nézni, és ti lesztek azok.
És ti nem fogtok a milliárdokból részesedni, ti is szarul fogtok élni, csak a lelketek lesz boldog, mert a gyűlölet a betegeknél lelki gyönyört okoz.
És ezt írom nektek úgy, hogy nálam kevesebben gyülölik a baloldalt és a kamu neoliberális kozmopolitákat. Mert én az istváni Magyarországban hiszek és nem putyini, erdogáni vonalat szeretném.
Tudjátok én magamért akarok boldog lenni, hogy jól dolgoztam, megittam egy jó hideg sört, megnéztem egy remek filmet, kirándultam egyet.
És nem azért, mert a gazdám a boldog...

Doryyka 2018.04.09. 20:30:19

@VáradiJános: ennyi? Ennyire futotta? Nagyon jól megy a nyelv, több is. Én nem csak csapkodok vele a gazd altája körül...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.09. 20:36:38

Az eredmény sajnos egyértelmű, és világos, nincs mit magyarázni, mert választási csalás ugyan volt, de a listás majdnem 50%-ot semmi sem magyarázza, csak, és kizárólag az, hogy ez az 50% tényleg beszopta a Fidesz hazugság-propagandát, amit egyoldalúan nyomott a fejükbe. És bár persze emiatt sem volt fair a választás, de ahhoz azért a hülye emberek is kellettek, hogy ezt így beszopják.

A következmény pedig az, hogy Magyarországnak olyan óriási Mohács kell, hogy még ezek a hülyék, az 50% is felfogja, hogy a kormány hazudik. Amihez azért elég nagy pofon kell, mert az elkövetkező 4 évben a kormány nyilván még hatékonyabb agymosást fog kiépíteni.

Úgy nagyjából, majdnem a náci Németországhoz hasonló pofon kell sajnos a magyarok felének. Ez nagyon durva lesz, ezt az ország kurvára meg fogja szívni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.09. 20:39:32

@==T==: attól, hogy a Fidesz választók hülyék, és a Fidesz lemegy kreténbe, nem az ellenzék hibája, hogy nem ment utána, nem ez a megoldás. te egy aljas, mocskos, hüye fasz vagy, ha azt gondolod, ezt kellett volna csinálni.

Éhesló 2018.04.09. 21:08:36

@efi: nem vagyok a fiad. Semmilyen. Se édes, se mostoha.44
Nem vagyok azon kevesek között, akik bármire is utasíthatnának, kérhetnének.
Nincs vezérem, szimplán a rossz és még rosszabb lehetőségek közül választottam.
Örülök, hogy itt sivalkodtok, ajvékoltok, mert azt jelzi, jól választottam a korlátozott lehetőségek közepette is kétmilliónyi másik magyarral együtt.

Egyébként pedig sehol nincs megírva, hogy monopóliumotok lenne bárhol, bárkit sértegetni, fenyegetni, lekezelni.
Ezért elmehetsz a retkes kurva anyádba.
A fiaddal együtt.
Ha van.
Sajnálom őt.
Komolyan.

Danubius 2018.04.09. 21:20:24

Azért hihetetlen hogy az unióban meg lehet ezt tenni. A következő négy évnyi végzős java (nem a többség, csak a java) emigrálni fog (mert ők nem az önkényuralomra szavaznak). Képzeljük el kicsiben: Nyírbátorban a polgármester egy korrupt maffiózó, és a város sorvad, a fiatalok elmenekülnek, országos szinten még csak be sem kerül a hírekbe. De azért nagyban ez nagyon durva. Magyarország lakossága az unió részeként a híresztelésekkel ellentétben nagyon is mobilis. El fognak menni a legjobbjaink. Akik nem akarják megvárni hogy kedvező legyen a csillagok állása a kutatásaikhoz, munkájukhoz, bármijükhöz.
A múltkor írtam egy levelet az OTH-nak, egy panaszt. A vezető nem utasított el, nem jó a szabályozás. És úgy zárja hogy "ha a jogalkotó lehetőséget biztosít jelezni fogom ezt a rendellenességet" Jogállamban? Nem hallottunk még olyat hogy alulról jövő kezdeményezés? Vagy várni kell míg Viktor olyan kedvében lesz?

Szabó József 2018.04.09. 21:49:59

A legnagyobb kár,amit Orbán okozott,hogy az országot kettéosztotta fideszesekre és hazaárulókra.Pedig vannak még rajtuk kivül normálisan gondolkodó,hazáért aggódó, apolitikus emberek is.
Neki MINDEN MAGYAR állampolgár miniszterelnökének kellene lenni:keresztényeké,zsidóké,muszlimoké
stb. A kétharmad az egyébként is öntelt fidesz-vezetőknek legalizál:jól csináljátok,daráljátok be még jobban a civil szervezeteket,az ellenzéket.Csakhogy OV-nek,mint "focigurunak" tudnia kellene:az a bajnokság,ahol csak egy csapat játszik,az qrva gyenge bajnokság.

Aquincum 2018.04.09. 21:58:54

@Éhesló: Ide hallgasson, büdös tahó! Ha már személyeskedünk! Látom, nem fogja fel finoman, hát akkor kicsit erőteljesebben elmondom. Ugyan mi a lóizéből gondolja(ják), hogy az, akinek nem tetszik a szemét Orbán-rendszer, az valamilyen idegen érdeket képvisel, vagy hazaáruló? Nekem pl. a gyomrom nem veszi be azt a szintű becstelenséget, amit ez a kormány művel, egy jó adag populizmussal és nacionalista mázzal leöntve. És én szeretném, hogy itt demokrácia legyen. Nem szeretném, hogy egy hatalommániás gazember kivezesse a hazánkat az Unióból, Putyin karjaiba. “Emlékszem a Csúcsgazember nyilatkozatára az uniós csatlakozás előtti szavazás előtt pár nappal: “Van élet az Unión kívül is!” Persze, egy ilyen nyitott gazdaságú országnak aztán jó nagy esèlyei lennének, igaz? A zsidózás, az idegengyűlölet meg mindennel szembemegy, ami emberi érték. Ezek Sorosoztak hónapokon keresztül, akinek a pártja és akik személyesen jónéhányan évekig Soros Ösztöndíjban részesültek?? Úghogy a jó kurva anyját zsidózza meg árulózza le, ordas bunkó!

efi 2018.04.09. 22:23:05

@Éhesló:
Dehogynem, eszed mind egy 5 évesé.
És még csaltatok is:
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/M03/T004/szkjkv_009.html
Mennyit kapott fent a 4-es, lent meg a 9-es? Életszerű ugye?

vergyula 2018.04.10. 08:06:08

@Brendel Mátyás: Nem kell feltétlenül hülyének nevezni a Fidesz-választókat. És nem kell, hogy az ellenzék is a Fidesz szintjére süllyedjen. De észre kellett volna venniük, hogy bizony van egy népes rétege a szavazóknak, akik az egyszerű, de radikális üzenetekből értenek. Ez ellen nem jó taktika, ha azt mondjuk a Fidesznek "lécci ne". Az ellenzéknek kötelessége megszólítani őket, ha nyerni akar. Még ha ez a Fidesz médiafölénye mellett gyakorlatilag lehetetlen is.

Éhesló 2018.04.10. 11:33:30

@Aquincum: hahaha, nicsak nicsak, ki mászott elő az emberálarc alól?
Üdv a fedélzeten büdös bogár!
Felénk magyaroknál van egy régi és bölcs mondás: madarat tolláról.
Elég elolvasnom amit idehánysz, hogy világos legyen, mint a nap, kikhez sorolod te saját magadat mesüge!
A te galiciai bendődnek kóser volt elqró és zazrivecz is, amikor butorra hányod a kóser szalonnát, amit letömtek a torkodon, mert ingyér volt.
Demokrácia van te majom és most van 36 órája, hogy több mint 2,4 millióan, vidáman, demokratikusan , elegánsan és szabadon döntve elhajtottunk benneteket a kurva anyátokba a sorossal, a brüsszelita komisszárokkal és a sameszaitokkal kéz a kézben.
De nem érted a szelíd magyar szót.
Ez a fajtajellegetek amióta a rosseb ideevett benneteket a magyarok országába.
Semmiféle emberi értékről ne hazudozz itt nekem a migránsaitok seggéből dudálva!
Van aki képes kinőni a gyerekkorból, változni, fejlődni.
Ne sorosozz itt a soros bérén tartva, te szerencsétlen hülye!
Ti 2006 óta képtelenek vagytok bármilyen fejlődésre, tanulásra, okulásra, holott harmadjára buktok akkorát, amekkorát demokratikus választásokon még nem bukott egy politikai hulladék sem a kies világban.
Ha a beletek lógna, akkor is képtelenek lennétek másra, mint antimagyarizmusra, idegenek majmolására és a választott hazátok elárulására.
Kaptatok egy leckét ismét.
Nem volt ingyen, sokan fizettek érte.
Tanulj belőle, míg teheted, mert lehet a következő nem lesz ilyen békés és vidám okítás.

Éhesló 2018.04.10. 11:41:50

@efi: ha van valami gondod, keresd a pintér sünjeit.
Talán van pár szemmkilövető geci sün a bandátokból a főmaffiózó kedvenceként magas beosztásban, akinek kell egy jó szaftos bizonyítákokkal alátámasztott feljelentés , de soros bérén vett samesz is van féltucat, ami lelkes feljelentőkre vár.

Told be nekik csontig amid van és várd a csodát, ahogy a bukott választás után a felmentő brüsszelita komisszárbanda majd a hatalmat ezüst tálcán adja a kezetekbe!
De ne rám légy mérges, ha arra ébredsz, hogy a bilibe lóg a mocskos mancsod mesüge.

Aquincum 2018.04.10. 12:05:02

@Éhesló: Szerencsétlen idióta.. már unom ismételni, de csak a többi olvasó kedvéért megteszem. Miért gondolja, hogy aki nem fityesz szavazó, az zsidó/áruló/Soros-bérenc/Brüsszel-bérenc, stb.? Ez az ország állapotáról, megosztottságáról, meg a maga elmeállapotáról is igen szomorú képet fest.

Éhesló 2018.04.10. 12:09:35

@Aquincum: nem érted a magyar szót mesüge.
Olvasd el még egyszer és ha nem érted, kérdezd bátran a rabbit!

ben2 2018.04.10. 14:45:55

@vergyula:

Ez a klasszikus "úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" téma. Mindenki a másikat hibáztatja, hogy a közbeszéd lealjasult.
A Fidesz vitán felül egybites, primitív üzenetekkel kampányolt, de ne felejtsük már el, hogy az egész a Jobbik "ti dolgoztok, ők lopnak" kampányával kezdődött. A Fidesz azért tolta fullba a migráncskampányt, mert ezzel tudta visszaszerezni a jobbikosok által elcsaklizott szavazóit.
Olyan választói rétegről beszélünk, akiknél a 3 forint 60 filléres kenyér árával nyert Horn Gyula 1994-ben és 2002-ben a "több pénzt az embereknek" szlogennel az MSZP.
Tehát messze nem arról van szó, hogy a Fidesz behülyítette a vidéket, hanem hogy a Fidesz ezúttal _sikeresebben_ hülyítette a vidéket, mint az ellenzék.

A másik, hogy minden profi kampány alapja az egymondatos szlogen. A 80-as években Reagen pl. azzal nyert, hogy elhitette az amerikaiakkal, hogy rajta kívül senki sem tudja megállítani a Szovjetúniót, hogy lerohanja az USA-t. Erről már akkor is mindenki tudta, hogy baromság.
Ettől függetlenül az amerikai választók érezték, hogy komoly nagyhatalmi játszmák zajlanak a háttérben és hogy a hidegháborúban igenis van veszteni valójuk, ezért arra szavaztak, akiről elhitték, hogy meg tudja nyerni azt. Reagen pedig valóban meg is nyerte a hidegháborút.

Amikor tehát a vidék szavazók arról beszélnek, hogy nem akarnak migráncsokat, nem az arabok betelepítésétől félnek, hanem hogy az EU balliberális szárnya képes lesz a magyar társadalom döntő többségének akarata ellenére az országra kényszeríteni az akaratát. Hogy ez arabok betelepítése, az alaptörvény visszavonása vagy a bankok egyoldalú szerződésmódosításainak a visszaállítása, az számukra részletkérdés. A vidéki szavazók nem akarták az ország érdekérvényesítő képességét olyan ellenzékkel gyengíteni, akik felvállaltan szervilisek a nyugati lobbisták irányába.
Nem állítom, hogy igazuk lenne, mert el tudom képzelni, hogy egy diplomatikusabb, kompromisszumképesebb EU politika akár jobb gyakorlati eredményeket is el tudna érni, mint a jelenlegi. Az ellenzék azonban meg sem próbálta elhitetni a vidéki szavazókkal, hogy létezik az érdekérvényesítésnek kevésbé konfrontatív, mégis hatékonyabb módja, mert lássuk be, az ellenzék magasról tett a vidéki szavazókra, vagy elhitette magával, hogy a Jobbik tolvajbandázós acsarkodása vidéken elég lesz a győzelemhez.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.10. 18:01:18

@vergyula:

"Nem kell feltétlenül hülyének nevezni a Fidesz-választókat."

De kell, mert azok.

" És nem kell, hogy az ellenzék is a Fidesz szintjére süllyedjen."

A hülyék hülyének nevezése az igazság kimondása. Erkölcsileg helyes dolog.

" De észre kellett volna venniük, hogy bizony van egy népes rétege a szavazóknak, akik az egyszerű, de radikális üzenetekből értenek. Ez ellen nem jó taktika, ha azt mondjuk a Fidesznek "lécci ne". Az ellenzéknek kötelessége megszólítani őket, ha nyerni akar. Még ha ez a Fidesz médiafölénye mellett gyakorlatilag lehetetlen is."

Fogd már fel, te hülye, hogy ezeket a hülyéket nem lehet megszólítani értelmes szóval! Mit nem fogsz fel ezen?! Te miért nem szólítottad meg őket?!

vergyula 2018.04.10. 19:14:12

@Brendel Mátyás: Túllépvén azon, hogy oktalanul sértegetsz, szerinted mit kellett volna tenni? Én nem vagyok politikus, miért az én dolgom lenne megszólítani őket?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.10. 19:29:37

@vergyula:

1) Egy demokráciában bárki lehet politikus, főleg, ha azt hiszi, hogy okosabb a politikusoknál. De te csak hülyeségeket tudsz ugatni, amikor meg kéne mutatnod, akkor bebukod.

2) Azért lett volna érdemes megszólítanod őket, mert te fogsz szívni, ha Magyarország tönkremegy miattuk. Többet fogsz szívni, mint a politikusok.

3) Ostobaság lehetetlenséget követelni, te pedig ezt teszed. Amikor számon kértem rajtad, ezzel le is buktál. Egy büdös ötletet se mondtál, hogyan lehetett volna megszólítani a hülyéket.

Te is ugyanolyan hülye vagy, mert annyit tudsz, hogy lehetetlent követelőzöl, ostobán ugrálsz. Ehhez nem kell ész. Olyat bárki tud mondani, hogy ha Gyurcsány mindenkinek ingyen lakást osztogatott volna, akkor simán nyertek volna.

vergyula 2018.04.11. 05:22:37

@Brendel Mátyás: Oké, le vagyok győzve, földbe vagyok döngölve. Már tudom, hogy mit nem kellett volna csinálnia az ellenzéknek, és hogy lehetetlenséget követelek, pedig egy büdös ötletem sincs. Most itt az alkalom, hogy eláruld, szerinted mit kellett volna tenni. Kérlek, vezess!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 07:29:06

@vergyula: én kezdettől fogva azt állítottam, hogy a Fidesz azért nyert, mert Magyarországon van több mint 2 millió ember, akinek ha a tévében, a rádióban, a plakátokon az jön, hogy jön a nigger, és megerőszakolja a lányodat, akkor beszopja, és se hal se lát. én kezdettől fogva azt állítom, hogy az ellenzéki pártoknak sem médialehetősége nem volt ezeket az embereket meggyőzni, de ezek a hülyék nem is győzhetőek meg érvekkel. akármit csinált volna az ellenzék, ez lett volna az eredmény, mert Emőkét nem lehet azzal meggyőzni, hogy az MSZP és a DK végigkopogtat minden házban, és mindenkivel leáll vitázni a legjobb érvekkel, és tényekkel. Emőke ilyen módon meggyőzhetetlen, mert Emőke segghülye.

Emőkét majd csak az fogja meggyőzni, ha Magyarország tönkremegy, és az anyja megdöglik a kórházban. nincs más, ki kell várni, míg Magyarország megint átmegy Muhin és Mohácson, mert sok ostoba, nyakas magyar paraszt van, amelyik megint a rossz utat választotta. a magyarok mindig ezt csinálták a történelem folyamán, és soha nem tanulnak.

illetve Emőkét még egy dolog győzhetné meg, ha az ismerősei közül többen sok-sok hónapot fordítanának a meggyőzésére, de ezt a pártok nem csinálhatják meg, ezt az embereknek kell megcsinálniuk. ez az egyetlen mód Mohács elkerülésére.

vergyula 2018.04.11. 07:41:17

@Brendel Mátyás: Látod megy ez hülyézés nélkül is. Egyetértek, főleg az elejével.
"de ezt a pártok nem csinálhatják meg, ezt az embereknek kell megcsinálniuk" - A pártok emberekből állnak, nekik kéne elkezdeni az láncagitációt. Nem kell MSZP vagy DK kitűzőt viselni, amikor végigkopogtatják a házakat. Csak menjenek, mint emberek.
És nem szégyen ötletet lopni a Fidesztől, lásd Kubatov-lista.
(most kicsit félek, hogy megint le leszek hülyézve, de vállalom a kockázatot)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 07:46:05

@vergyula:

"A pártok emberekből állnak, nekik kéne elkezdeni az láncagitációt."

A pártok kevés emberből állnak, és bizonyára csinálják ezt, de ez semmire nem elég.

" Nem kell MSZP vagy DK kitűzőt viselni, amikor végigkopogtatják a házakat. Csak menjenek, mint emberek."

De fogd már fel, hogy ehhez nem elég pár ezer pártaktivista, te húgyagyú!

"És nem szégyen ötletet lopni a Fidesztől, lásd Kubatov-lista."

De szégyen a Fidesz után lemenni kutyába. Egyébként ilyet sajnos csinálnak. Továbbá, ha az ellenzék ilyet csinál, akkor azért a NER-ben megütik a bokájukat, továbbá Emőkénél már megint vesztettek egy pontot, ugyanis Emőke eleve abból indul ki, hogy az ellenzék listázik, a Fidesz pedig nem listázik, vagy ha igen, akkor a Fidesznek szabad.

És tényleg sajnálom, de hülye vagy. Látom abból, hogy neked triviális dolgokat kell megmagyarázni. Látom abból, hogy mennyire ostoba szinten kezded a vitát, látom abból, hogy milyen makacsul ragaszkodsz a hülyeségeidhez. És ha te hülye vagy, akkor én azt megmondom neked. Ha nem szereted, ne légy hülye!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 07:54:13

@vergyula: mondom úgy, hogy te is megértsd.

1) Nem az ellenzéki pártok pár ezer aktivistájának kell elmenni meggyőzni a 2 millió Emőkét öt perc alatt.

2) Hanem az ellenzéki pártok 2 millió szavazójának kell elmenni meggyőzni a 2 millió Emőkét, és ez hónapokig telik.

Abból mit nem fogtál fel, te barom, hogy Emőkét hónapokig kell puhítani, mert olyan ostoba?!

vergyula 2018.04.11. 08:06:37

@Brendel Mátyás: Türelmem és toleranciám végtelen, kedves Mátyás. Mindent felfogtam, én barom, abból, amit írtál. Arra próbáltam célozni - sikertelenül -, hogy az ellenzéki pártok 2 millió szavazóját is meg kell győzni, hogy menjenek győzködni Emőkét. Ehhez viszont kevés lesz az, hogy Brendel Mátyás kiadja a parancsot, aki kételkedik, azt meg lehülyézi. Erre kellenek az ellenzéki pártok, hogy aktivizálják a szavazóikat, akik továbbadják az üzenetet Emőkének. Ismét egy Fidesz párhuzam (és a lehülyézés lehetősége): polgári körök.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 13:41:59

@vergyula:

"az ellenzéki pártok 2 millió szavazóját is meg kell győzni, hogy menjenek győzködni Emőkét. Ehhez viszont kevés lesz az, hogy Brendel Mátyás kiadja a parancsot, aki kételkedik, azt meg lehülyézi. Erre kellenek az ellenzéki pártok, hogy aktivizálják a szavazóikat, akik továbbadják az üzenetet Emőkének. Ismét egy Fidesz párhuzam (és a lehülyézés lehetősége): polgári körök."

1) A választások előtt jobb stratégiának tűnt a saját választókat aktivizálni, mert

A) Úgy tűnt, hogy kevesebb, mint kétmillió Emőke van. Valójában kétmilliónál is több lett. EZ meglepetés volt, te se tudtad előre. Utólag meg könnyű okosnak lenni, ehhez nincs szüksége senkinek rád.

B) Szerintem az ellenzéki pártok szavazóinak nagy része is van olyan hülye, hogy nem lehet őket meggyőzni arról, hogy Emőkét győzködjék.

C) Tehát olyan nagyon reális megoldás szerintem nincs.

D) Ráadásul, bár az, hogy én, Brendel Mátyás megmondom az elméleti megoldást, nem jelenti azt, hogy ez a gyakorlatban meg is valósul, de én, Brendel Mátyás aztán tényleg nem tehetek többet, én mások helyett nem cselekedhetek.

Úgyhogy baszogasd ezzel a kurva anyádat, és ne engem!

Továbbra is hülye vagy, hogy engem baszogatsz azzal, hogy másoknak mit kéne csinálni, ami egyébként is, még mindig kétséges.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 13:44:54

@vergyula: "az ellenzéki pártok 2 millió szavazóját is meg kell győzni, hogy menjenek győzködni Emőkét. Ehhez viszont kevés lesz az, hogy Brendel Mátyás kiadja a parancsot, aki kételkedik, azt meg lehülyézi. Erre kellenek az ellenzéki pártok, hogy aktivizálják a szavazóikat, akik továbbadják az üzenetet Emőkének. Ismét egy Fidesz párhuzam (és a lehülyézés lehetősége): polgári körök."

1) A választások előtt jobb stratégiának tűnt a saját választókat aktivizálni, mert

A) Úgy tűnt, hogy kevesebb, mint kétmillió Emőke van. Valójában kétmilliónál is több lett. EZ meglepetés volt, te se tudtad előre. Utólag meg könnyű okosnak lenni, ehhez nincs szüksége senkinek rád.

B) A saját szavazók, és a határozatlanok győzködése és aktivizálása jó stratégiának tűnt, de nem jött be olyan nagyon. Ezt se tudtad előre, ne is próbáld meg, hogy te tudtad előre, tudtad a faszt!

C) A taktikai szavazás is fontosnak tűnt.

Tehát erre fókuszáltak a pártok, amit nem lehet hibának mondani, mert igazából a szavazás a túl sok Emőkén bukott meg, akiket nem lehetett a választásokig átnevelni.

2) Szerintem az ellenzéki pártok szavazóinak nagy része is van olyan hülye, hogy nem lehet őket meggyőzni arról, hogy Emőkét győzködjék. Még most sem.

3) Tehát olyan nagyon reális megoldás szerintem nincs.

4) Ráadásul, bár az, hogy én, Brendel Mátyás megmondom az elméleti megoldást, nem jelenti azt, hogy ez a gyakorlatban meg is valósul, de én, Brendel Mátyás aztán tényleg nem tehetek többet, én mások helyett nem cselekedhetek.

Úgyhogy baszogasd ezzel a kurva anyádat, és ne engem!

Továbbra is hülye vagy, hogy engem baszogatsz azzal, hogy másoknak mit kéne csinálni, ami egyébként is, még mindig kétséges.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.11. 13:47:34

@vergyula: A) és B)-re elég erős igazolás volt az, hogy az utolsó hetekben Orbán Facebook oldalán túlsúlyba kerültek azok a kommentek, amelyek kritizálták. Tömegével like-oltak olyan kommenteket, hogy a Sorosozásból elég volt, és tömegével like-oltak Tiborczot firtató kommenteket. Azelőtt ez nem volt.

Ez arra utalt, hogy kevesebb lehet az Emőke, és aktívabb az ellenzék, és a közömbösök is átpártoltak.

Azt senki nem tudta, hogy ez nem reprezentálja a vidéki Emőkék tömegeit, hogy még mindig vannak tömegek, akik nincsenek Facebookon.
süti beállítások módosítása